دوره و شماره: دوره 1، شماره 2، دی 1394 
اثر سالیسیلیک اسید بر عملکرد و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی هیبریدهای ذرت شیرین در شرایط تنش کمبود آب

صفحه 1-15

سالار حبیب پور؛ احمد نادری؛ شهرام لک؛ هوشنگ فرجی؛ مانی مجدم


اثرات متقابل اشعهUV-B و خشکی بر برخی فرآیندهای فیزیولوژیکی دو رقم کدو (Cucurbita pepo L.)

صفحه 16-26

نوبر حاجی حسینلو؛ سیاوش حسینی سرقین؛ رشید جامعی


تاثیر غوطه وری درآب داغ بر بازارپسندی میوه گوجه سبز (Prunus domestica)

صفحه 27-39

سوما عبدی؛ زینب روئین


تأثیر محلول پاشی چای‌کمپوست بر گیاه عدس در شرایط تنش کم‌آبی از طریق سنجش شاخص-های مورفولوژیک

صفحه 40-51

راهله احمدپور؛ طاهره بهرامی


بررسی خواص ضد قارچی و شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه آویشن کوهی(Thymus kotscuyanus Boiss. & Hohen.)

صفحه 52-62

عبدالناصر محمدی غلامی


تاثیر نانو‏ذرات نقره بر برخی شاخص‏های مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه ریحان

صفحه 63-73

فروغ یوسف زایی؛ لطیفه پوراکبر؛ خلیل فرهادی